070-522 00 22 nina@hallbaramaklare.se

42 år i branschen och still going strong!

Jag heter Nina Lindroos Hedlund och jag fyllde tjugoett samma år som jag började i vår fantastiska bransch. Jag har hunnit vara anställd både som mäklare och mäklarassistent. Sedan 1996 driver jag eget mäklarkontor och 2012 startade jag min samtalsverksamhet för fastighetsmäklare och andra yrkesgrupper.

En kärleksfull önskan och ett jättedriv att hjälpa mäklarkollegor och en hel bransch till hållbarhet gjorde att jag 2007 satte mig på skolbänken och pluggade med stort intresse. Resultatet blev samtalsproffs och resultatinriktad grupputvecklare.

Jag körde själv ”huvudet i väggen” efter massor av  sena nätter med jobb och en smärtsam separation från maken 2004. Idag är vår familj återförenad med ökad kärlek och respekt för varandra. 

Nu stöttar jag människor på mäklarkontor runt om i Sverige och i Europa samtidigt som jag lever som jag lär. Genom fortsatt personlig utveckling, mer utbildning och massor av fysisk träning håller jag mig långsiktigt hållbar och njuter av livet både på jobbet och privat.

Här når du mig. Eller fyll i formuläret nedan.
Jag agerar diskret och har tystnadsplikt.

 

Nina Lindroos Hedlund
Mäklare Coach Samtalsterapeut 
och Organisationskonsult

E-post: nina@hallbaramaklare.se

Tel: 070-522 00 22

5 + 4 =